BlogBlogs

Khamis, 19 Mei 2011

Kelas Kek dan Tapai Pulut Fieza Dessert

Di Fieza Dessert menganjurkan kelas-kelas berikut ;-

a)       Kelas Cupcakes
-           Asas Buttercream
-          Cara-cara membuat Fondant dan hiasan
-          Cara membuat kek coklat dan Vanilla
-          Hiasan 12 biji cupcakes – Menggunakan Buttercream, Edible Image dan Fondant

b)      Kelas Asas Kek Buttercream
-          Buttercream cakes
-          Edible Image cakes
-          Hiasan kek

c)       Chocolate Moist Cakes dan Carrot Cakes
-          Penyediaan
-          Hiasan

d)      Tapai Pulut Special
-          Mempelajari penyediaan dan teknik mewarna dan mengukus pulut
-          Cara menabur ragi dan pembungkusan
Yuran bagi setiap kelas hanya RM150.00. Makan tengahari disediakan. Sijil juga diberi.
Jika berminat hubungi saya Fieza ditalian 019-7723250.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 19 Mei 2011

Kelas Kek dan Tapai Pulut Fieza Dessert

Di Fieza Dessert menganjurkan kelas-kelas berikut ;-

a)       Kelas Cupcakes
-           Asas Buttercream
-          Cara-cara membuat Fondant dan hiasan
-          Cara membuat kek coklat dan Vanilla
-          Hiasan 12 biji cupcakes – Menggunakan Buttercream, Edible Image dan Fondant

b)      Kelas Asas Kek Buttercream
-          Buttercream cakes
-          Edible Image cakes
-          Hiasan kek

c)       Chocolate Moist Cakes dan Carrot Cakes
-          Penyediaan
-          Hiasan

d)      Tapai Pulut Special
-          Mempelajari penyediaan dan teknik mewarna dan mengukus pulut
-          Cara menabur ragi dan pembungkusan
Yuran bagi setiap kelas hanya RM150.00. Makan tengahari disediakan. Sijil juga diberi.
Jika berminat hubungi saya Fieza ditalian 019-7723250.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan